Suleyman Magnificul Episodul 130 de vineri 12 Septembrie 2014 Online

Suleyman Magnificul Episodul 130 de vineri 12 Septembrie 2014 Online

Suleyman Magnificul Episodul 130 din 12 Septembrie 2014 Online, Suleyman Magnificul Episodul 130 din 12.09.2014 video, Suleyman Magnificul din 12 Septembrie 2014, Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii, Suleyman Magnificul Episodul 130 VIDEO ONLINE, Suleyman Magnificul Episodul 130 Online Gratis Subtitrat, Suleyman Magnificul Episodul 130 Online Tradus, Live Suleyman Magnificul ultimul sezon pe Kanal D de la ora 20:00













Când Suleyman devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman, are ca scop construirea celui mai puternic imperiu şi invincibilitatea otomanilor. Timp de 46 de ani, Suleyman, poreclit Magnificul, a condus strălucit Imperiul Otoman.
În anul 1530, tânărul Suleyman primea vestea succesiunii la tron în timpul unei petreceri vânătoreşti. Însoţit de cel mai apropiat prieten, Ibrahim, pleacă la Istanbul, la Palatul Topkapi, lăsându-şi soţia, Mahidevran, şi pe fiul său, Mustafa, în palatul său din Manisa. Presimţea că va avea o domnie dincolo de visele sale.


Luptele pentru putere şi jocul intrigilor devin tot mai aprige de la un episod la altul. Apar noi personaje, cum ar fi Isabella, o verişoară a regelui Ferdinand al Spaniei, care este răpită şi vândută în piaţa de sclavi din Istanbul. Hurrem este orbită de gelozie pe femeia nou venită în harem. Tensiunile dintre regatele europene şi Imperiul Otoman cresc din cauza unui aristocrat capturat. Între timp, Suleyman pune presiune pe planurile de extindere a imperiului său, existând multe scene de luptă cu Alianţa Europeană. Hurrem devine o femeie emancipată, singura soţie a sultanului şi consilierul său de încredere. Pe lângă afacerile politice, ea se va ocupa şi de acţiuni caritabile, construind o moschee, două şcoli coranice şi un spital pentru femei. Într-o lume în care femeia era aproape invizibilă, total supusă bărbatului şi având doar rolul de a procrea, sclava Hurrem ajunge cea mai puternică femeie a Imperiului otoman.