Documentar Mafia Americana Subtitrat in Romana Online

Documentar Mafia Americana Subtitrat in Romana Online

Documentar Mafia Americana Subtitrat in Romana Online, intra aici sa vezi un documentar in patru parti despre mafia din America, Mafia Americana Episodul 1 - Mafia, care Mafie?, Mafia Americana Episodul 2 - Globalizarea Mafiei, Mafia Americana Episodul 3 - Marea trădare, Mafia Americana Episodul 4 - Nașii. Mai jos le poti vedea pe toate, un documentar complet despre Mafia din America.






Mafia Americană Episodul 1 - Mafia, care Mafie?
1. Mafia, care Mafie? ÃŽn anii ’50, economia Americii se afla în plină expansiune după război. Mafia a avut activități ilegale în domeniul sindicatelor, jocurilor de noroc, prostituÅ£iei, industriei de construcÅ£ii ÅŸi distribuÈ›ia apei. FBI a negat existenÅ£a lor, preferând să-ÅŸi concentreze atenÅ£ia pe „pericolul roÅŸu” al comunismului. Dar o întâlnire secretă din noiembrie 1957, la care au participat zeci de oameni de afaceri italieni, a trezit suspiciunea poliÅ£iei, care a descoperit întâmplător conducerea întregii mafii americane, adunată pentru a discuta despre traficul cu heroină din Sicilia. ÃŽntâlnirea a demonstrat că existenÈ›a mafiei nu mai putea fi negată.


Mafia Americană Episodul 2 - Globalizarea Mafiei
2. Globalizarea Mafiei. ÃŽn anii ’60, contrabanda cu heroină a adus mulÈ›i bani Mafiei din America. Organizată de Carmine Galante, capul familiei Bonanno ÅŸi banda lui de sicilieni, heroina era introdusă în ambalajele produselor alimentare care aprovizionau pizzeriile. ÃŽnsă Galante a acÈ›ionat fără a È›ine cont de Comisie È™i È™i-a însuÈ™it o parte prea mare din profituri, fapt pentru care a fost eliminat.


Mafia Americană Episodul 3 - Marea trădare
3. Marea trădare. Între 1979 și 1984, mafia siciliană a introdus în SUA prin contrabandă heroină în valoare de aproape două miliarde de dolari. Mafioții s-au îmbogățit, iar violența a escaladat. Pierzându-și fiii în confruntarea cu rivalii din familia Corleone din Sicilia, nașul Tommaso Buscetta a renunțat la omerta. Mărturia lui a permis autorităților să identifice și să condamne capii comerțului cu heroină. Între 1986 și 1987, două mari procese au avut loc la Palermo și New York, procese în care au fost condamnați câteva sute de mafioți, ceea ce a rupt colaborarea dintre mafiile siciliene și cele americane.


Mafia Americană Episodul 4 - Nașii
4. NaÈ™ii. Episodul prezintă lumea mafioÈ›ilor, de la Charles „Lucky” Luciano la „Teflon Don” John Gotti. Mafia s-a transformat dintr-un grup de bande într-o organizaÈ›ie criminală multinaÈ›ională. Prin intarea în afacerile cu heroină din anii ’60 s-a declanÈ™at o spirală a violenÈ›ei.